Harmen van Straaten

08.10.2013

Nienke gaat op bezoek bij Harmen van Straaten, schrijver en illustrator van het Kinderboekenweekgeschenk 2013. Harmen laat zien waar hij z'n ideeën vandaan haalt voor zijn illustraties. Soms gewoon uit de buurt. In het Rijksmuseum verklapt hij welke 'foefjes' hij van de grote Rembrandt heeft gepikt.

Schrijf jij ook mee?!

Schrijven

Begin nu ook met schrijven, met deze tips van Harmen van Straaten!

Verhalenwedstrijd 2013

verhalen

 

Let op! Deze wedstrijd is afgelopen. 

 

Ben jij de nieuwe Harmen van Straaten, Carry Slee, of Paul van Loon? Wil je schrijver worden of ben je er misschien al eentje? Doe dan mee met de klokhuis verhalenwedstrijd en win een gesigneerd boek van Harmen van Straaten en jouw verhaal geïllustreerd door een echte tekenaar!

 

Winnaar bekend!

Heel erg bedankt voor al jullie inzendingen! We hebben wel meer dan 300 verhalen binnengekregen, super! Helaas kan er natuurlijk maar 1 winnaar zijn. Samen met kinderboekenschrijver Harmen hebben we alle verhalen grondig gelezen. Wil je weten wat de 3 allerbeste waren? Kijk dan het filmpje hieronder!

 

 

Eerste plek   -    Guus de Held (door Hidde Dikkers)
Tweede plek -    Knor en Slurfie op het verre eiland (Twan Hover)
Derde plek   -     De ruimtereis van Bik en Freddy (Bik Hoppenvrouwers)

 

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

De winnaar

Wil je het winnende verhaal 'Guus de Held' lezen? Klik dan hier!


De winnaar krijgt naast een gesigneerd boek van Harmen van Straaten ook nog een super mooie illustratie van zijn verhaal gemaakt door een echte tekenaar!

 

Gefeliciteerd Hidde, de poster en het boek komen naar je toe!

 

 

mettekstILLUSTRATIE GUUSversie 2