Klokhuis Meet Up

Interactieve Klokhuis Meet Up

Meer

Interactieve Klokhuis Meet Up over 'Rookverslaving'

Op woensdag 13 oktober organiseren Het Klokhuis en ZB| Bibliotheek van Zeeland opnieuw een Klokhuis Meet Up. Een Klokhuispresentator gaat hierin met een aantal gasten in gesprek over rookverslaving. Kinderen uit groep 7 en 8 in heel Nederland kunnen van 11.00 tot 12.00 uur thuis of op school deelnemen aan de meet up via een interactieve livestream vanuit de Bibliotheek van Zeeland in Middelburg. 

Kinderen uit groep 8 maken bijna de overstap naar het voortgezet onderwijs. De meeste mensen die roken, zijn daarmee begonnen toen ze dertien of veertien waren. Vaak als gevolg van groepsdruk. Hoe kunnen we dat voorkomen?

Drie klassen kunnen live in beeld meedoen: zij zijn gelijktijdig zichtbaar op een grote video-wall en kunnen reageren op de presentator en de gasten. Voorwaarde is wel dat zij gedurende de gehele uitzending meedoen en zich houden aan de spelregels die zij vooraf toegestuurd krijgen.

Interesse?
Scholen die willen meedoen via de videowall, kunnen zich aanmelden bij klokhuis@dezb.nl. Via het speciale Whatsapp nummer kunnen kinderen tijdens de live stream ook vragen insturen.

Terugkijken?
Aflevering over rookverslaving van Het Klokhuis terugkijken.

Deel deze pagina met je vrienden!