NTR
Meld je aan!

Alle uitzendingen

Kaart Kaart

Diskjockey

DJ

12.11.2007

Margreet volgt DJ Miss Monica op het bekende festival Dance Valley. In haar studio legt Miss Monica uit hoe ze alle muziek aan elkaar mixt en ze maakt een speciale dance-versie van de Klokhuis-tune. Op Dance Valley krijgt deze 'Klokhouse'-dancemix z'n primeur!

diskjockey, deejay, muziek draaien, dj, margreet, house, festivals, diskjockeys, muziek

Divali

DIVALI

11.11.2004

Het hindoeïsme kent veel religieuze feesten. Het Divali is zo'n belangrijk hindoeïstisch feest. Divali is het feest van de lichtjes, waarin de godin van licht en rijkdom wordt vereerd.

divali, feest, religies, hindoeïsme

DJ Erik Arbores

Erik Arbores

05.11.2013

DJ Erik Arbores deed al op z'n dertiende eindexamen. Vandaar dat hij nu al zijn tijd kan besteden aan zijn grote passie; muziek. Maurice gaat op bezoek op de zolderkamer van de zestienjarige dj. Daar bereidt hij zich voor op een groot concert in Ahoy. Hoe maak je een house-track?

housemuziek, dj erik, erik arbores, discotheek, mixen, deejay, dj, house, draaiorgels, muziek, muziekproducers

Dodo

dodo

14.12.2012

Lisa reconstrueert met drie wetenschappers het leven van de Dodo. De vogel die inmiddels het symbool is geworden van alle uitgestorven dieren. Hij kwam alleen maar voor op het eiland Mauritius. Nadat ontdekkingsreizigers daar voet aan wal hadden gezet, was de dodo binnen 100 jaar uitgestorven....

dodo, geschiedenis, vogels

Doede360 recordpoging

Doede360

26.04.2012

Vandaag de grote slotmanifestatie van Het Klokhuis Sportlab. Doe jij ook mee met onze recordpoging? Kijk ook op www.DoeDe360.nl!

doede360, bart de meter, sport

Doedelzak

DOEDELZAK

09.08.2007

De doedelzak is niks meer dan een zak met pijpen er op. Maar het bespelen en maken is behoorlijk ingewikkeld. Margreet wil natuurlijk weten wat de spelers onder de kilt dragen

doedelzak, margreet, muziekinstrumenten, blaasinstrumenten, muziek

Dolfijnen

DOLFIJNEN

20.04.2004

Liesbeth Kamerling loopt een dagje mee met een dolfijnenverzorger in het Dolfinarium. En uiteraard leert ze de dolfijnen ook een paar trucjes.

dolfijnen, dierenverzorging, dieren, zoogdieren

Donkervoort

DONKERVOORT

17.11.2004

In ons land worden nog sportauto's op ambachtelijke wijze gebouwd. Ernst gaat naar de fabriek van Donkervoort. En natuurlijk wil hij ook een stukje rijden….

donkervoort, ernst, auto-industrie, auto's

Draagvleugelboot

DRAAGVLEUGELBOOT

24.07.2006

Geen zin in file? Er bestaat een snelle manier van openbaar vervoer te water: de draagvleugelboot! Wat moet een boot nou met vleugels? En hoe onderhoud je zo'n schip?

draagvleugelboot, boot , draagvleugelboten

Doe mee met het Klokhuis

sluiten

Wil jij je eigen games en sketches bewaren of vragen stellen in Het Klokhuis? Schrijf je dan in. Ben je al ingeschreven? Dan kun je hier inloggen.

Een veilig wachtwoord moet bestaan uit minimaal 10 tekens en een combinatie van letters en cijfers.

Wachtwoord vergeten?

sluiten

Vul hier je e-mailadres in. Je krijgt dan een e-mail van het Klokhuis met je inlognaam en een nieuw wachtwoord.